Tack, kära du! Topp 10 herrar tack

På den internationella tackdagen frågade kvinnodagen män: vad skulle du helhjärtat tacka din kvinna för? Detta är vad den starka hälften av mänskligheten värdesätter mest i oss – vacker och härlig.

Hur ofta förstör din betydande andra dig med tacksamhet? Om inte, så är idag dagen då din man till och med har en anledning till detta. Här är 10 bra anledningar till manlig tacksamhet, enligt respondenterna på kvinnodagen.

För barnets födelse

Det överlägset mest populära svaret var tack för födelsen av en dotter eller son. Och oftare två eller tre barn samtidigt! Vad kan jag säga, födelsen av en bebis är inte bara ett mirakel utan också ett stort moderarbete.

Alexander, IT-chef:

– Jag har alltid velat ha en dotter. Från mitt hjärta säger jag två gånger tack till min fru för två skönheter som skämtade hemma.

Ilya, redaktör för en dagstidning:

– Viktigast, tack till min fru – för födelsen av en son.

För komforten i huset

Oavsett hur bra jobbet är, är det alltid bättre hemma. Här hälsas du med hjärtlighet, matas, berusad och värms upp. Men det viktigaste är att du alltid väntar ivrigt hemma..

Arthur, sportblogger:

– Tack till min fru för barnen och komforten i huset.

Andrey, läkare:

– Efter ett hårt skifte är det bästa en man kan ha att återvända hem till sin fru och sina barn, till sin familj. För denna fantastiska atmosfär av komfort och värme är jag redo att berätta för min fru (och jag säger) varje dag!

För tålamod

Det finns inga perfekta människor. Detta har bevisats för länge sedan. Och ibland behöver vi, kvinnor, bara änglalöst tålamod för att inte falla i en annan tantrum vid synen av herrstrumpor utspridda i hela lägenheten eller rätter som inte rensats från bordet. Du kan hitta många skäl att hitta fel, men att visa tålamod i tid är den bästa taktiken i familjelivet..

Alexey, webbredaktör:

– Stort tack till min älskade för daglig tålamod och överraskning.

Anwar, entreprenör:

– Tack till min fru för ditt tålamod. Ett lugnt liv utan gräl och skandaler med min explosiva natur och hektiska affärer – detta är hennes absoluta meriter..

För skönhet

Barn, hem, arbete. Men du måste definitivt hitta tid åt dig själv! En man kommer säkert att uppskatta din skönhet.

Marat, läkare:

– Tack älskade för det faktum att hon när som helst i alla situationer förblir på sitt bästa. Alltid passform, välvårdad och mycket vacker. Hur hon gör det vet jag inte.

För självförtroende

Det finns ett ordspråk: ”Det finns alltid en kärleksfull kvinna bakom en framgångsrik man”. Om du pratar varje dag om vilken underbar man du har, hur duktig, framgångsrik och ansvarig han är, så kommer han att bli.

Nikita, personlig tränare:

– För att ha valt mig bland miljontals män.

Alexey, entreprenör:

– Jag tackade aldrig min fru för hennes stöd. I allmänhet säger jag lite om all denna ömhet. Men hennes ord uppmuntrar mig ofta, gör mig mer självsäker. Även när det är svårt finns det inte tillräckligt med pengar, något går inte bra i affärer, hon är alltid där, alltid stöd. Och för det är jag alltid tacksam mot henne.

För svaghet

Svaghet är vår feminina styrka. Ibland är det bra att använda den.

Adele, programmerare:

– Hela huset vilar på sin fru: att städa, laga mat, ta barnen till dagis, skola, ta hand om alla och på sommaren också i trädgården. Hon är en mycket stark kvinna. Och jag ensam känner till hennes största svaghet! Tack kära för att du inte slutade vara en svag kvinna också.

För förståelse

Kom ihåg hur en gång en karaktär från filmen ”Vi ska leva till måndag” skrev i sin uppsats: ”Lycka är när du förstår”? Så detta är också en av de viktigaste anledningarna att höra ”Tack!”.

Sergey, fotograf:

– På grund av mitt yrke har jag olika skytte. Ibland måste man åka på affärsresor länge, ibland är skottet något uppriktigt. Men tack vare min fru Anechka förstår hon alltid allt! Och väntar på mig! Hon förstår att ett sådant jobb att jag kan dras när som helst på dagen eller natten, att det här är vårt bröd och ett tak över huvudet. Tack för din förståelse och tålamod.!

För en utsökt middag

Ja, ja, trots allt ligger vägen till familjens lycka genom magen. Skäm bort din älskade med godsaker, men överdriv det inte – från dagliga sötsaker börjar antingen allergier, eller så vill du ha salta. Allt ska vara med måtta. Men alla älskar att äta god och tillfredsställande mat. Så det är värt att få vänner med kokboken.

Kirill, advokat:

– Yrket kräver att du ofta äter lunch eller middag med kunderna. Men restauranger är restauranger, och maten är fortfarande godare hemma. Hustrun har ett speciellt tillvägagångssätt – hon gör allt med kärlek. Tack för hennes ”gyllene händer” och utsökt mat!

För lycka i familjen

Alla har sin egen lycka: föräldrar lever, barn är friska, i huset – komfort och ordning – det är lycka. Och någon behöver helt enkelt förstås och accepteras som han är. Och detta är också lycka.

Roman, entreprenör:

– Tack till min fru för att hon var en lycklig man. Tack för hennes omfattande strategi och projektledning..