Favoritman VS flickvänner: sätta gränser

Hur man upprätthåller balans och inte förstör en relation.

Han är alltid där, älskar dig, ser med kärleksfulla ögon, talar söta ord. Och bara du vet vilka ansträngningar som krävs för att odla dessa groddar av framtida frodiga växter i din gemensamma Edens trädgård.

Och det händer att du verkligen behöver bra råd så att trädgården i relationer är vacker dag för dag! Hur du vill dela denna berusande glädje med din bästa vän, och hon kommer alltid att ge råd, stöd, snabb.

Sluta! Det är strängt förbjudet för din flickvän att komma in i trädgården i ditt förhållande.!

Nu är du redo att göra ett av de största misstagen som kan frysa en lycklig framtid med en framgångsrik man för alltid..

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog.

Låt mig, Julia Lanske, hjälpa dig att övervinna denna hala hinderbana för att skapa din underbara framtid med en värdig man..

Håller balans!

Hur är det att prata om din älskade man med din bästa vän kan leda till ett avbrott i relationerna med honom?

För det första, När du pratar med beundran om de magnifika egenskaperna hos din utvalda kanske du inte ens märker avundsjukan i dina älskade väners ögon, och glömmer att hon fortfarande är ensam eller i ett ”så-så” förhållande! Så varför ”kapar” hon inte din man som en prestigefylld bil? Den feminina kärnan i din flickvän kan ”slå på” din älskade, vänskap kommer att knäcka en enorm, och du kommer att dras ut ur trädgården i ditt förhållande, ta din plats i solen.

För det andra, du går på tunn is när du berättar för en vän om detaljerna i din valda preferenser i vardagen och köket, vila och sex. Och i händerna på en brystvän är ett så kraftfullt vapen att det inte blir svårt för henne att erövra din man.

För det tredje, Du och din vän har känt varandra så länge och har levt många glada och bittra stunder tillsammans. Är du säker på att din flickvän alltid är vid din sida.

Men ingen avbröt den stora kvinnliga tävlingen för en statusman! Och hon kommer omedvetet att börja bete sig på ett sådant sätt att mannen kommer att ”sätta på” henne. På samma sätt kan en man ”slå på” din söta vän – trots allt är hon här, i närheten och du behöver inte hoppa längs prärien på jakt efter ett annat värdefullt byte.

Fjärde, detta är en punkt som inte omedelbart verkar viktig. Men han är ibland kritisk för att avsluta ditt förhållande. Du borde ha en sådan miljö där du harmoniskt kan sända dig själv i bilden av en värdig kvinnafru, i sällskap med frihetsälskande och oinhibiterade vänner i formatet hjältinnorna ”Sex och staden”, det blir svårt att göra detta. Som de säger gör följen drottningen.

Femte, till din bittra ånger kan det hända att din älskade man och bästa vän blir kär i varandra vid första anblicken. Och ingenting kan göras åt det. En sådan händelse kan endast förhindras genom att utesluta möjligheten att träffas.

Vid sjätte, din vän har alltid varit din förtroende och alla dina hemligheter är öppna för henne. Flickor, hur farligt det är! För att förstöra dig i den utvalda ögonen kan en sådan vän berätta för honom svåra saker från ditt förflutna, besvärliga situationer, om tidigare män etc. Som ett resultat kommer den älskade sannolikt att bli kall mot dig..

Sjunde, hur många berättelser som din vän inte gillade den valda – fel nivå, fel inkomst, fel nationalitet – och nu är din ensamhet på tröskeln!

Beväpnad med mitt råd kommer du framgångsrikt och graciöst att övervinna denna hala hinderbana, samtidigt som du behåller din mans kärlek och ett bra förhållande med din flickvän..

Odla trädgården i ditt förhållande!

En vacker paradisträdgård för ett långvarigt förhållande med din man kräver ständig vård och uppmärksamhet. Ta bort de skadliga ogräs som är redo att förstöra dina doftande växter med en skoningslös hand!

1: a ogräs. Överdriv aldrig ditt förhållande i konversationer med en vän, eftersom det lämnar värdefull energi som är viktig för en framgångsrik utveckling. Spara och spill inte intimitetens sakrament med din nära och kära. När allt kommer omkring kommer du inte att ringa din flickvän under den tredje?

2: a ogräs. Du söker råd från kvinnan som vanligtvis befinner sig i ett ensamt eller inte särskilt lyckligt förhållande. Vilka råd kan hon ge, eftersom den nödvändiga erfarenheten saknas?

3: e ogräs. Du berättar för din vän om händelser i ditt förhållande till en man. Som en medalj finns det två sidor – din vision och din älskades. Hur kan en utomstående, om än en nära person, se på historien från båda sidors synvinkel? En vän är alltid bara på din sida – och det här är redan en förvrängd spegel. Låt mig säga er raka, mina kära – det finns ingen minskning av värde i en sådan åsikt! Endast en erfaren kärlekscoachare kan se situationen från skorna från varje medlem i paret och ge nödvändiga praktiska råd.

4: e ogräs. När kärlek presenterar gåvor varje dag, själen sjunger och fjärilar fladdrar i magen, är det din bästa vän som du informerar om det. Lyssna bara på ordstävet ”Ju tystare du går, desto längre blir du.” Skydda din trädgård från ogräs av avund och svartsjuka, för även en vän som uppriktigt älskar dig, som är långt ifrån sådan lycka, kan omedvetet börja vara avundsjuk. Och då kommer avund och svartsjuka att ge upphov till många problem i ditt förhållande till både din älskade man och din flickvän..

5: e ogräs. När du litar på din flickvän för att lösa en problematisk situation som har uppstått får du inte kvalificerad, balanserad, praktisk rådgivning, vilket är möjligt från en relationsexpert. Och du berövar dig själv en stor chans att samla värdefull personlig erfarenhet av att bygga relationer med en värdig man, som kommer att behövas som luft i ditt liv tillsammans. Flickor, lär dig att hantera tsunamin i framtida familjelivsvårigheter genom upplevelsen av att lösa små situationer.