Hur man gör ditt bröllop oförglömligt

Det är osannolikt att du kommer att kunna glömma ditt bröllop, oavsett vad det visar sig vara. Men dina känslor kan vara väldigt olika när du kommer ihåg henne. Vi erbjuder dig flera vinn-vinn-sätt att göra ditt bröllop så som du vill komma ihåg det, inte bara för dig utan för alla närvarande..

1. Förväntan

2. Feststämning oavbrutet

Det finns inget mer tråkigt än synen på förvirrade gäster, som frenetiskt räknar ut vart man ska gå och hur man annars kan döda tiden. Helgen kommer att förbli ett levande minne endast om helheten – från och till – kommer att uppfattas som en enda handling, och inte som en uppsättning separata procedurer.

Du kan ta dig tid mellan bröllopsceremonin och början av banketten med en traditionell promenad eller med exotisk underhållning som fortfarande är erkänd:

Att chartra en ballong för flyg:

Det finns en hel del företag som erbjuder uthyrning av ballonger. Villkoren är ungefär desamma överallt: 15 000 rubel per timme med 3 personer i korgen (en till är en pilot) eller 30-35 000 för 5-8 personer. Du kan beställa extra dekoration av korgar – ballonger, blommor, banderoller. Flygningar utförs när som helst på året, men inte i regn eller i starka vindar. Pittoreska platser för flygningar ligger i närheten av Bronnitsy (lundar, åkrar, sjöar och dammar, Moskva-floden, som slingrar sig genom fälten). De flyger också över Istra, Ruza, i närheten av Dmitrov.

Hyr en helikopter för en flygtur

Som Alex Air Group förklarade för oss är flygningar över Moskva strängt förbjudna. (Undantagen som du kan observera övervakas av nödministeriet). Men företaget har flera platser samtidigt i olika sektorer av staden utanför Moskva ringväg, till vilken du kan beställa en helikopterleverans. Det är nödvändigt att komma överens om rutten i förväg: vissa par arrangerar en bankett utanför staden, så att de mycket effektivt kan landa direkt vid bankettsalen (stuga, vilahus) efter att registerkontorets procedurer är avslutade. Du kommer att flyga i MI-8 (det finns bilder på webbplatsen), och det kostar 90 000 rubel per timme.

Hyr en båt:

Om vatten lockar dig mer än luft kan du hyra en flytande båt. Victoria Yacht Club arbetar till exempel vid Klyazminskoye Reservoir. Hyrespriset varierar från 2500 till 8000 rubel per timme (från ett enkelt fartyg för två till en hel fregatt för 30 personer). Utrustningen för båtar och båtar är annorlunda, du måste vara uppmärksam på toaletter, en minibar och ett ljudsystem – vad är ett bröllop utan bra musik? Budgetalternativet är flodspårvagnen.

 • Kontrollera i förväg den planerade vandringsvägen på en veckodag och en timme på dagen som liknar firandet och notera hur lång tid varje segment tar för dig. Du kan bli förvånad över att hitta överdriven tid (antar att de väntar på dig i en restaurang efter en viss timme) som kräver säkerhetskopieringsidéer..
 • Tänk på alla pauser som kan uppstå och ta reda på hur du fyller dem. Till exempel i registerkontoret måste du i alla fall vänta på att din tur ska registreras. Låt operatören eller någon aktiv gäst intervjua paret framför kameran – var de träffades, när de insåg att det var kärlek, varför de älskar varandra, vad de fruktar i äktenskapet, hur de tillbringade i går kväll etc. Och sedan kommer han att gå igenom gästerna och samla in video gratulationer till makarna från var och en.
 • Bruden och brudgummen kommer som regel till registret med olika bilar. Om du skjuter vad som händer i brudgummens bil och i brudens bil, kan detta senare bli en rolig videoredigering.
 • När gästerna befinner sig vid borden underhålls de en stund av mat, sedan grannar på en tallrik och toastmaster, och sedan – detta händer oftast – delas de in i grupper om två eller tre, inom vilka kommunikation är knuten till de mest abstrakta ämnena från evenemanget. För att hjälpa toastmästaren kan du föreställa dig ett lotteri där ingen kommer att lämnas utan ett minnesmärke från de nygifta och vars framsteg måste övervakas under hela semestern. Detta kommer säkert att föra gästerna ihop.

3. Få ut det mesta av evenemanget

Försök att följa det maximala antalet ritualer och överväga det maximala antalet traditioner, även om du inte är för religiös eller om du lockas av traditionerna från nationaliteter som du inte har något att göra med. Vad är egentligen skillnaden hur många ritualer är involverade ”för ett lyckligt och långt liv tillsammans”? Det kan helt enkelt inte vara för många! Ju mer du gör, desto fler minnen kommer att finnas kvar i ditt minne, och du kanske inte har en ny chans (och Gud förbjuder!).

För dem som vill få en stämpel från 08.08.08 i passet kommer den avgörande dagen att bli ett helt annat datum – 09.06.08. Eftersom artikel 11 i Ryska federationens familjekod säger: en ansökan till registret för äktenskapsregistrering accepteras tidigast två månader i förväg. Klockan 9.

4. Ge efter för kortsiktiga trender

Inte tanklöst, men smakfullt. Förra året var till exempel alla galen efter datumet 07.07.07 – listorna med köer för inspelning det här datumet hölls månader tidigare än tidsfristerna för att lämna in en ansökan. I år kommer ”Date X” att vara 08.08.08. Datumet 09.09.09 blir det sista i en serie av denna hysteri, och kanske spänningen för det kommer att öka på ett skrämmande sätt. Tror du att det här är en bagatell? Kanske. Men när har du annars ett berättigat behov av att övernatta i bilen i alla väder för att skydda kön för en tid för morgonöppningen av registerkontorets dörrar? Ett annat minne till din spargris.

Naturligtvis bör man komma ihåg att spänningen i bröllopspalatserna kan avsluta dig. I det här fallet kan du göra en ”reservinsats” på ett annat registerkontor. Du bör också vara beredd på de uppblåsta priserna för bröllopsprocesser, toastmastertjänster och hyra av en hall för fester för detta datum. För ”numerisk fetischism” är de vana vid att ta pengar och ganska stora (”av misstag” får ingen bilnummer som ”777 77RUS” och lätt att komma ihåg mobilnummer). Efter att ha uppskattat vilka, bestämmer du själv att vilket datum som helst kan bli ”speciellt” bara för att det är datumet för ditt bröllop?

5. Något infall för dina pengar

Detta kan göras med hjälp av en byrå som organiserar semestern (de kommer att erbjuda dig ett stort antal scenarier att välja mellan, du kan också beskriva och genomföra dina egna med deras hjälp).

Nu har nygifta råd med de mest otroliga äventyren på firandet..

Temabröllop är nu på modet – festligheter baserade på böcker eller filmer: ”Seventeen Moments of Spring”, där bruden är den modiga radiooperatören Kat, och brudgummen är Stirlitz; ”The Master and Margarita” med Koroviev och Begemot som toastmaster.

På webbplatsen för bröllopspresentanten Alexander Lominsky presenteras flera bröllopscenarier, som han en gång insåg. Du kan föreställa dig hur stor den här verksamheten är:

 • Bröllop ”Scarlet Sails” av A. Grin.
 • Musketeerbröllop baserat på A. Dumas.
 • Ryska ädla bröllop
 • Egyptisk natt eller Cleopatras bröllop.
 • Venetianskt bröllop (karneval)
 • ”Hawaii i Moskva” (tropiskt bröllop)
 • Rock-n-roll stil bröllop
 • Romeo och Julia – manus av ett bröllop med stjärnorna i operetteaterens musikal

Vid bröllop tjänar stjärnor gärna pengar. Vissa byråer är på allvar redo att diskutera frågan om att delta i ett bröllopsfirande med högt rankade människor – till exempel Luzhkov. Även om svaret på frågan vem bankett planeras kommer naturligtvis att spela en viktigare roll än till och med fantastiska summor. Stars prestationer kostar i genomsnitt $ 10.000 till $ 15.000 per 40 minuter.

Vissa nygifta gillar att utmärka sig med platsen för semestern – mer nyligen firades bröllopet i Armory (!) Och på tunnelbanestationen.

Professionella regissörer, kameramän och ljudtekniker är redo att vara med och spela in en film om din ”kärlekshistoria”, som sedan högtidligt visas för gästerna som kom till bröllopet. Budgetarna, men inte Hollywood, är solida: från 20 tusen dollar.

6. Var original själv

Om ditt bröllop planeras på ett klassiskt sätt (träffa brudgummen vid brudens (lösen, spel), sedan ceremonin på registret, sedan en promenad och en restaurang), kan du lägga till ett oväntat inslag i dekorationen (till exempel beställa isfigurer eller hyra små fontäner till en restaurang), experimentera med menyn (istället för klassiska sallader eller förutom dem, erbjud gästerna sushi (”Vi träffades på en sushibar!”) eller dumplings (”Med denna maträtt erövrade bruden brudgummen!”).