5 steg från dejting till registret: en kort kurs för singlar

Vem anklagas för att vara ensam? I de flesta fall – hennes egna. Som att hon själv är smed av sin egen lycka, hon själv är ansvarig för sina handlingar och steg – hon själv ska kratta. Men vår relationsexpert har stadigt stått upp för alla kvinnor som kämpar i sina personliga liv..

Julia Lanske är en certifierad matchmaker, kärlekscoach, en expert och innovatör för att bygga relationer med framgångsrika män:

– Berätta för mig, kära läsare, har du lärt dig hur man bygger relationer med män? Hur man beter sig, hur man lockar, hur man intresserar sig. Jag vågar anta, det maximala – min mamma, generad, frågade: vilken typ av pojke såg dig bort? Har du inget med honom? Du är 16 till! Eller en flickvän på diskoteket lärde ut: ring inte honom igen, han är en get! Alla män är så … Det är allt vetenskap …

Är det konstigt att i vår tid:

● Allt oftare går de till registret för att upplösa äktenskap eller till och med kringgå det en kilometer?

● Fler och fler trasiga hjärtan, förstörda öden, misstro och aggression mot det motsatta könet?

● Familjens värde som grunden för ett hälsosamt samhälle blir allt lägre?

Relationsbyggande är en mångfacetterad process. Tyvärr, i utbildningsprogram, rör inget ämne ens det här ämnet. Ingen lär oss kvinnor, subtiliteterna i manlig psykologi, valet av HANS man, principerna för kommunikation med det starkare könet. Och det finns så många frågor att det är dags att öppna ett institut! Dessutom obligatoriskt.

Men medan drömmar förblir drömmar, låt mig vara din mentor för ett lyckligt äktenskap ett tag. I den här artikeln vill jag ge dig 10 regler för harmoniska relationer, som tyvärr inte lärs ut i skolan (och borde vara!).

En kort kurs i lyckligt äktenskap

Hur byggs relationer idag? Vi träffades, flirtade, utbytte kontakter och ”konstruktionen” börjar! Det första datumet, det andra, blev kär, träffades och sedan som Gud kommer att sätta det på sin själ. Tja, raka roulette-spelare (även om även de har sina egna strategier)!

Men min erfarenhet är att du måste förbereda en solid grund redan före den första tegelstenen i ett förhållande – om du naturligtvis vill ha det en gång för alla, tills döden skiljer sig. Dessa milstolpar är steget i min lyckliga äktenskapspyramid: träffas!

1. Beredning

2. Bekanta

3. Val

4. Relationer

5. Familj

En viktig punkt: alla steg måste gå exakt i denna sekvens utan undantag och utelämnanden. Och på var och en av dem måste du följa vissa regler..

Förberedelsestadium för bekantskap

Sträva efter balans i ditt utseende

Har du någonsin sett i filmer hur en tjej går på en dejt och prövar på olika kläder? Först sätter hon på något uppriktigt och spännande. Sedan han insåg att detta är för mycket ändrar han bilden till blygsamma kläder så att han inte tänker något liknande. Sedan skjuter han igen, plågad av valet av en eller annan. På samma sätt, i sin emotionalitet och uttryck, kan kvinnor ofta inte bestämma vilken bild de ska hålla sig till: en avslappnad förförare eller en grå mus.

Och det skulle vara värt det! När allt kommer omkring, överdriven emotionalitet, överdriven sexualitet lockar män som inte är redo för ett förhållande. Närhet, brist på sensualitet, energetik minskar dock dina chanser att lyckas..

Män förstår att känslor aldrig är utan inre innehåll. Även om de inte känner dig ännu, bygger deras intryck på det du sänder. Försök därför hålla fast vid den gyllene medelvärdet utan att kasta dig ner i en specifik bild..

Var oberoende av relationer och självsäker

En kvinna som är värd en framgångsrik man förstår väl: han är inte den enda i världen. Även om hon är kär i honom. Hon har alltid ett val.

Det händer att vissa kvinnor faller för män från de allra första datumen. De inspirerar sig själva att vägen till lycka i det personliga livet är fullständig och här är han – prinsen! Och de börjar bygga relationer. Men om du tittar lite högre på min pyramid kommer du att se att förhållandet stolt upptar den fjärde positionen, som fortfarande behöver nås..

Redan innan du träffar en man, förstår själv: vitt ljus konvergerar inte i ett förhållande. Det är som att sätta allt på en häst i ett lopp: hur stor andel av vad det kommer att göra för alla andra?

Utstrålar en lätt otillgänglighet och självförtroende, håll rakt i sadeln även när en man försöker slå ut dig ur honom med sin galen karisma. Behåll självförsörjningen i din själ för att locka uppmärksamheten hos en riktigt värdig följeslagare.

Stoppa det grymma gamla kvinnans syndrom i dig själv

Ingen vill se den evigt missnöjda, depressiva madamen bredvid honom, från vilken en våg av negativitet kommer. En man har tillräckligt med spänning i sitt manliga liv. Bredvid en kvinna söker han värme, lugn och tillgivenhet. Och om han stöter på mumlande och grundlös kritik, en indikation på hans misstag, kommer han tydligt att undvika en sådan irriterande.

Diversifiera din bild med sådana ljusa positiva känslor som öppenhet, ömhet, vänlighet, uppriktighet. Var tacksam för allt som händer i livet. Energi är en hanterbar kategori. Kultivera och odla det därför i dig själv. Och då kommer män säkert att nå ut till dig, som till en välsignad källa.

Scenkunskap

Förmåga att vara icke-trivial

Varje dag omges män av dussintals kvinnor – vackra, intressanta, lockande. Och om en man är status, cool, karismatisk, ökar kvaliteten på hans kvinnliga miljö i enlighet därmed. Du kan inte överraska sådana män med ett vackert ansikte och en modellfigur. Något mer effektivt behövs här …

Hur sticker man ut bland en sådan blomsterträdgård? Skicklig kommunikation, till exempel. Överraska en man med humor, lätthet, intriger med ett blick och ett leende, mättade frågor och svar med krokar som en man kommer att fånga och beundra dig.

Men du kan kommunicera inte bara i den förståelse du är van vid. Kroppsspråk fungerar också bra för att locka en mans intresse: rörelser, gester, ansiktsuttryck, röst. Det är icke-verbal kommunikation med en man som kvalitativt kan skilja dig mot andra kvinnors bakgrund, berätta tydligt om dig vad du kanske aldrig säger högt.

Kontrollera ditt intresse för en man

Naturligtvis är det nödvändigt att visa din sympati för en man, men extremt doserad. Detta för att jägaren som vaknar i honom inte somnar igen under jakten. Som att ge honom en liten bit läcker paj. Låt honom försöka få mer.

Men ”överför inte” honom med din uppmärksamhet, bli av med kärleksfulla ögon, titta in i munnen, överdriven beundran och glädje ”Åh Gud, vilken man!” Även om din nya bekantskap är en till den stiliga mannen som drömde om dig på natten i många år, skynda dig inte blint i hans armar och följ inte honom, oavsett hur dina klackar kliar. Det är för tidigt, det är för tidigt. Under tiden, låt honom känna din ”icke-erövring”, behåll sitt intresse i god form.

Kontrollera ditt initiativ och önskan att erövra det

”Vad gör du på helgerna?” ”Vi går på bio!” – har du inte förväxlat med honom rollen i förhållandets manus? Initiativets manifestation där en man med rätta bör visa det kan ge honom ett tvetydigt intryck. Om en man är svag, kommer han att bete sig med nöje och fortsätta att lyda dig. Men detta kommer därefter att leda dig in i en misslyckad modell av en formförskjutande familj, där en kvinna styr bollen och en man är en följare.

Om du vågar ta initiativet och ta regeringen med en stark man i milda kvinnliga händer, kommer han kraftigt att motstå detta och låter sig inte uppmanas. Det kommer inte att ske några manipulationer, ultimatum och andra försök på hans frihet. Detta inkluderar också ”moderns” inställning till honom – överskydd, omsorg och önskan i allt för att behaga honom och rikta honom till den sanna vägen. Älskling, jag är redan en stor pojke och jag fattar beslut själv – det kommer att låta i tankarna hos en stark man just nu när han lämnar dig. Och med en sådan inställning kommer han att göra det utan att misslyckas och omedelbart.

Urvalsfas

Det bör alltid finnas ett val tills själva bröllopet

Utan val är det svårt att förstå din man. Detta stadium underskattas ofta av kvinnor och hoppar direkt för att bygga relationer. Här kan du inte slappna av och ge avlåt: du väljer en livspartner, inte skor för en säsong eller två. Närma dig detta beslut med ett svalt huvud och be ditt hjärta att vänta lite. Minst tre månader. På en livsskala är detta försumbar, men då kommer du att tacka dig själv för ditt noggranna val..

Försök att ständigt bevisa att du inte är erövrad, att du är efterfrågad, att du är en trofé – förresten, efter bröllopet också. Det är lättare att visa detta när du väljer mellan flera män utan att fokusera på någon speciell. Och när han är ensam framför dig – ”sover” du i förväg, som en mal som flyger in i en öppen eld.

Leta efter gemensamma grunder

Det här är vad som kan förena dig med en man: din favoritmusik, hobbyer, filmer. I global mening är detta ett system av syn på liv, vanor, värderingar, världsbild, attityd till vissa händelser. Det här är strängarna som kommer att binda dig. Och ju mer du känner för dem, desto starkare och mer tillförlitlig blir din fackförening..

Tänk på en man, utvärdera honom nykter och bedöma inte efter 1-2 möten, det vill säga, diagnostisera inte ”bra – inte bra” som man, såvida du naturligtvis inte är klarsynt.

Var och en av oss är stängd innan relationen, för att öppna upp och känna en partner tar det en viss tid. Någon behöver det mer, och någon … ännu mer! Ju äldre kvinnan är, ju längre hon var ensam desto mer tid behöver hon.

Om du och en man snabbt öppnar varandra kommer han inte att ha tid att bli kär i dig. Spring inte framför loket, kommunicera oftare, träffas och analysera tyst hur han ser på den här världen, och om denna vision sammanfaller med din.

Relationsfas

Löfte betyder inte att gifta sig

Tror du att eftersom du redan officiellt är ett par kan du koppla av? Oavsett hur det är! Det är bara sagor som slutar när hjältarna övervinner alla hinder och blygsamt håller fast i handtagen och går in i ett gemensamt liv..

Relationer måste stärkas ständigt känslomässigt. Ett av de populära misstagen många kvinnor gör är att de ger upp när de inser att deras älskade man redan är vid deras fötter. Och de är uppriktigt förvånade när de en dag inte hittar honom där …

För att förhindra att detta händer, glöm inte att ständigt utveckla, ”pumpa” din kvinna och samla kvinnlig visdom. Hantera relationer försiktigt och avslöjar nya aspekter i dig själv så att manligt intresse inte bleknar, så att han varje gång är övertygad om att du är bäst av det bästa och är stolt över att han gjorde rätt val.

Respektera kön i relationer

Detta är en av de viktigaste aspekterna av en relation. Inom deras ramar ska du alltid sätta mannen lite högre än dig själv, släcka ledarskapet och förmågan hos en draghäst i dig själv. Även om du är van vid att hantera och befalla i tjänst, lämna din inre general i en kjol utanför dörren genom att korsa tröskeln till huset. Hemma är en man din chef. Respektera hans ställning och hans frihet.

Kommunikation på nivån ”mig och en man” kan inte jämföras med kommunikation på nivån ”mig och samhället”. Här är ett helt annat budskap, intonation, ett annat bidrag till det emotionella tillståndet. Låt mannen alltid ha rätt, och du är klok. Då kommer han fortfarande att förstå sina misstag, och din inställning till detta kommer verkligen att uppskatta! Förhållandet är räddat, alla är glada och glada.

Dreams Dreams …

”Mamma, jag fick ett A idag!”

”Vilket ämne, dotter?”

“Skicklig kommunikation med en man! Jag kände så smart igen alla provokationer och svarade på dem, sa läraren själv, kommer att notera mitt svar! ”

Även om detta låter lite komiskt. Men hur många problem som kan lösas genom att förbereda sig för kärlek, relationer är fortfarande unga. Människor skulle värdera och respektera varandra mer, föra denna kunskap till familjens tempel, så att deras barn senare kommer att anta lycka och harmoni i sina framtida familjer.

Eh, kanske kommer några av utbildningsministrarna fortfarande att läsa den här artikeln och tänka: trots allt, inte alla i livet får hjälp av logaritmer-cosinus, Gay-Lussacs lag eller hur DNA och RNA avkodas … Mycket oftare och ännu viktigare, vi behöver absolut andra lagar som senare skulle göra oss lyckliga och överlämnades generation efter generation.

Och medan situationen i skolor och universitet inte förändras, uppmanar jag dig att lära dig de oskrivna lagarna i harmoniska relationer i mitt Life Transformation Boutique och på YouTube-kanalen. Lita på mig, det är roligt och lätt att lära sig och öva. Kom till skolan! Jag, Julia Lanske, är alltid öppen för nya studenter och vill gärna dela effektiv kunskap som leder dig till lycka och kärlek..