Metoden för träning av infantila män från Lolita Milyavskaya

Wday.ru och tidningen Antenna-Telesem fortsätter sin spalt där sångaren och TV-presentatören svarar på läsarens frågor i hennes oändliga stil.

Redaktionen fick ett mycket intressant brev från 32-åriga Regina från staden Angarsk. Kvinnan ställer en lite retorisk, men mycket pressande fråga: ”Varför är kvinnor starkare än män?”

”Lolita, kanske är det en retorisk fråga och inte för dig, men jag frågar honom: varför är män svagare än kvinnor? Nej, inte fysiskt, men andligt, psykologiskt. Låt mig förklara: min man har en bra utbildning, arbetar, men tjänar inte (han har en mycket liten lön), försöker inte ändra något, hitta ytterligare inkomster eller mer betalt arbete, är lat att gå på bio, teater, gäster, någonstans att ha kul … Han mår bra och lugn hemma. Inte bara jag har detta problem, mina vänner och bekanta har samma situationer (för vissa förvärras det av alkoholmissbruk). En aktiv, arbetande och tjänande man är undantaget snarare än normen. Varför tror du att det är så? Eller har jag och mina vänner bara tur? ” – kvinnan är intresserad.

Lolita Milyavskaya gav flickan mycket klokt och originellt råd.

– Kära Regina, om vi publicerade ditt brev på det sociala nätverket och erbjöd en undersökning, försäkrar jag er att de flesta åsikter om de män som vi måste leva med skulle sammanfalla med dina slutsatser. Kloka vuxna som på en gång riktade min uppmärksamhet på klassisk litteratur och ryska i första hand, fick mig att tänka att det alltid har varit så här.

Jag kommer aldrig att glömma vad jag tänkte på när jag läste en roman om riddare. Och jag tänkte: allt är detsamma när som helst. Den unga damen sitter ensam i ett högt torn, på hela slottet: uppvärmning, betalning för tjänare, sådd och skörd, skatter. Mannen, riddaren, nere i rustning på en vacker häst, kastar en ros för henne på tredje våningen, hon i gengäld kastar honom en näsduk och med den åkte han till krig. Hur många år senare kommer han tillbaka och om han kommer tillbaka är en stor fråga. Och hela hushållet kommer att vara på den vackra damen. Och den dag då riddaren dyker upp kommer slottet att rengöras, matas och läggas i sängen. Vi har alltid varit starkare. Och detta är inte mitt svar, kvinnor är ännu starkare inom fysiologi än män, för de får inte föda. Om vi ​​pratar om infantilismen – också mitt favoritord, vet jag inte vad jag ska göra med det. Absolut!

Till oändligheten kan jag bara skylla på föräldramodellen, där pappa, om han var, inte lärde sig att hamra naglar i väggen, för mamma gjorde det för honom. Kom ihåg sovjettiden, även om du är ung, då skilsmässa ansågs anständigt. Och hur de inte godkändes av kyrkan redan före revolutionen kan du föreställa dig från böcker och filmer. Följaktligen, oavsett vad en av kvinnorna inte passade, bodde de i äktenskap med icke-arbetande, drickande, makar, fick 6-7 barn och drev ett hushåll. Ingen frågade dem om nöje. I äktenskapet var det inte meningen.

Jag vill inte leda dig till dystra slutsatser som väcker ordet ”hopplöshet”. Det verkar för mig att du bara behöver älska dig själv mer. Till oss alla kvinnor. Och än en gång slå dig själv på händerna och på min egen, inklusive, för att visa oro uteslutande i gengäld. Gav en blomma? Fick lunch. Gav du en parfym? Jag tvättade mina strumpor. Jag har alltid drömt att män skulle läsa vår sida, idag vill jag att de ska hoppa över detta brev, och det är därför jag fortfarande kan höra skriket: ”Milyavskaya har helt tappat sinnet. Det fanns en tränare! ” Men jag känner inte till något annat sätt att leva med infantiler. Ledsen om något går fel. Det här är min privata åsikt. Du kan ignorera honom..

P. S. Och glöm inte att le och ta inte allt på allvar. Detta är det enda sättet att inte tjäna lite ont som depression genom självkritik..