Hur man kan eliminera rivaler när du äntligen träffar drömmen

Hur man får honom att välja dig och inte en annan.

Vår relationsexpert kommer att dela effektiva rekommendationer med dig om hur du får en man att välja dig. Och han kommer också att berätta vilka dödliga misstag kvinnor gör på väg mot konkurrens med andra, och förlorar oseriöst poäng i en mans ögon. Och mannen själv också.

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog.

”Min man väljer inte! Jag är inte en grönsak på marknaden! – många kvinnor fnysar efter att ha läst status i feministisk och tuff publik. ”Om han sätter mig på ena sidan av vågen och en annan kvinna på den andra, låt honom välja henne, jag behöver inte en sådan!”

Jag tror att det inte är något fel med hemlig konkurrens med andra kvinnor. Det här är naturen, mina älsklingar! Från urminnes tider är intraseksuell konkurrens levande och bra, och inte bara i den mänskliga världen.

Med andra ord, kvinnor konkurrerar alltid med andra kvinnor, precis som män. Den enda skillnaden är att vi kvinnor i allmänhet gör det lite mindre uppenbart än det starkare könet. Men vilken rik arsenal!

I allmänhet kommer andra kvinnor fortfarande att vara dina konkurrenter, oavsett om du gillar det eller inte. Ja, vi är inte på marknaden. Men varje person har rätt att välja sin livspartner. Och det faktum om valet av en värdig man kommer att falla på dig eller på en annan kvinna som är redo för ett förhållande beror direkt på din positionering av dig själv.

Allt är rättvist i krig? Jag tror inte!

När en kvinna känner andras rivaler i ryggen, eller när åldern pressar och prinsen inte är i horisonten, börjar hon ofta en feberattack för att erövra en man. Inledningsvis är erövringen en manlig hypostas, och det är logiskt att hinder och fällor väntar henne på denna väg. Här är några av dem.

Fokusera på en annan kvinna, inte dig själv. Utan att vilja kännetecknar du andra kvinnor i en mans ögon och glömmer bort din person. Utöka det för dig själv, visa ditt värde och attraktionskraft. Då tänker han inte ens titta runt.

Panpassa sig till en mans ”önskelista”. Många kvinnor gör misstaget att försöka vara vem de tycker att deras män gillar så mycket. Och om du märker att en man uppmärksammar en annan kvinnas kläder eller beteende, försök inte kopiera henne. Din personlighet, dina egna unika egenskaper och stil är det som gör dig attraktiv.

Var lätt byte. Män är jägare, erövrare. De värdesätter sällan det de inte behövde arbeta för. Var är modet, spänningen, känslan av en trofé? Beröva inte din man jakten.

Välja fel roll. En mycket populär roll för att vinna en man är den bekväma kvinnan. Och där anpassar han sig, och där njuter och allt för den älskade. Kanske först är mannen nöjd och tror att han har erövrat henne. Emellertid är den rollens lömska att den med tiden fungerar mot kvinnan. En älskad anpassar sig helt enkelt till denna överskydd, som regel slappnar av och tappar intresset.

De säger att allt är rättvist i krig. Men det handlar inte helt om kvinnors tävling. Var vaksam på hur du försöker få en mans uppmärksamhet och erkännande, och glöm inte deras psykologi.

Hut, sväng framför mig – lås in och vänd inte bort!

Om mannen redan har valt dig, ge inte upp: hans hobby för dig måste upprätthållas dagligen. Detta är inte svårt, inte ens underhållande. Och sedan kommer resultaten av dina arbeten, om jag kan kalla det så, att bära saftiga frukter..

Här är några tips för att hålla en man intresserad och säker på att han gjorde rätt val..

Sy förhållanden med nya traditioner. Ta till exempel timeout en gång i månaden med en gemensam hobby eller aktivitet. Detta gör att din relation kan växa djupare, lägga till variation i din vardag och komplettera din berättelse med trevliga delade minnen..

Vi skapar soliga vardagar. Vi minimerar showdowns, fordringar – alla klassiska negativa som personifierar en arg make med en kavel i standby-läge. Njut av det goda och positiva du har med en man, och viktigast av allt – skapa det.

Vi återlämnar sockeln till hjälten. Ge mannen behagliga komplimanger, inspirera honom, beröm honom för alla åtaganden och stödja honom i svåra tider som ingen annan. Den som vägrar sådana förmåner är kanske en dåre. Och jag är säker på att det inte finns någon sådan plats i ditt liv.

Naturligtvis kan du inte göra att ALLA människor på jorden vill ägna sig åt dig och älska dig för alltid..

Men du behöver inte det. Du behöver detta för att vara mannen bredvid ditt hjärta lugnar sig och slår i uppryckelse.

Det enda som är kvar är att hitta och välja en sådan man. Jag, Julia Lanske, inbjuder dig att starta en ny sida i ditt personliga liv – en lycklig berättelse med en värdig, älskad man. Var i kontakt med mig, så kommer detta skede i ditt öde snart.