Tristess och rutin: 11 tecken på ett perfekt förhållande

Vi berättar hur du ska förstå att du och din man verkligen har ett perfekt förhållande.

”Och de levde lyckligt för alltid” – du tror att det inte händer! Väldigt mycket! Men bara för att uppnå en sådan harmoni i relationer och fullständig ömsesidig förståelse måste du arbeta på dig själv och utveckla tålamod. Och viljestyrka. Först när du når absolut Zen, se om ditt familjeliv har tappat lite charm och passion..

Anna Eroshina, spaltist för Wday.ru:

Kan vara i samma rum, men inte tillsammans

Du kan röra dina axlar i ett litet sex meter kök, men inte vara tillsammans. Det är bra, frågar du. Och detta är viktigt – att INTE kunna vara tillsammans någon tid på dagen, när man vill vara ensam, och det inte finns något sätt att gå till taiga, där bara vinden talar. Det är viktigt för varje person och måste ibland vara i tystnad med sig själv. Och det här är den högsta klassen, när makar kan vara runt så här, men inte tillsammans. Ingen är förolämpad, ingen ”pratar inte”, ingen väntar på uppmärksamhet. De lever bara sina egna liv. Och för detta behöver de inte flytta ifrån varandra..

Oroa dig inte om de inte har sex

Inte alls. En dag eller två. För dem är detta inte en signal om att allt är förlorat, inte en anledning att leta efter kärleksbrev från rovdjur eller macho i varandras post. För dem är det bara en annan dag tillsammans. Trött. Det händer. Låt oss gå och lägga oss.

Kan diskutera deras ex

Och ingen av dem tänder avundsjuka och hat. De jämför inte sig själva och varandras ex. När allt kommer omkring är det de förra, och nuet är dem. Inga hemligheter, inga raserianfall. Det var, det var, men det är borta.

Grälar rätt

Ett gräl för dem är inte ett hot mot familjen. De är inte rädda för att uttrycka påståenden till varandra, de kan till och med skrika, de kan ha fel. Och då kommer de att be om ursäkt, kompensera. Men de har ingen aning om att de kan förlora sin make genom att uttrycka sitt missnöje. Tala, de kommer att förstå dig. Vi är alla levande människor.

Lägg inte upp varje steg du tar på sociala medier

Ja, det är nu accepterat. Med hashtags ”vi”, ”kärlek”, ”makar” … Hela demonstrationen verkar piska upp känslor, uppdatera, snälla. Det är så söta vi är. De visade andra och beundrade dem själva. Narcissistiska glädje kan inte kvävas eller dödas. Men det finns inget behov av gurupar att visa och bevisa. De har redan allt. I sitt eget, bara två av dem kända sociala nätverk. I deras familj.

Prata inte illa om varandra bakom ryggen

Även om de är arg. Även om du är i affärer. Aldrig. Inte ett enda dåligt ord. De kommer att berätta för varandra. Och främlingar – antingen bra eller ingenting.

Kan göra sin verksamhet

Petya spelar mafia, Nadia drar. De har aldrig varit för varandra vid en samling av ”mafiosi” och artister. De träffas sedan hemma och diskuterar. Du behöver inte göra allt tillsammans. Det är bra när alla har något eget.

Stör inte varandras sömn

Snarkar han? Jo, han snarkar. Men hon är ännu lugnare med detta snarkning, för det skrämmer bort Babayka. Dra hon över locken? Och han tar en annan. De studerade varandras dröm. De kan sova på olika sidor av sängen eller i en tät kram. Och de är bekväma. Det finns en speciell plats på hennes bröst för hennes huvud.

Känn varandras vänner

De upplever de utvalda vännerna som nära människor, som en familj. Det kan inte finnas några ”dessa är dina vänner, så gå till dem”.

Skäm bort varandra med gåvor

De känner varandra så bra att de tycker om att köpa gåvor. Inget behov av att tänka och gissa. De vet alltid exakt hur man ska behaga sin själsfrände..

Gå inte medvetet ut för att ha kul

De kommer alltid att hitta något att göra. De har även danskvällar. De slår bara på musik hemma och dansar. De är aldrig uttråkade tillsammans.