9 flirt trick som irriterar män

Ta reda på hur du kan förföra en man som du definitivt inte kommer att kunna.

Flickan är redo att inkludera en hel arsenal av flirtiga knep för att dämpa killen hon gillar. Men inte alla metoder slår märket! Redaktionen på Wday.ru genomförde en undersökning bland män och fick reda på vilka tekniker de skrattar och ibland är rasande.

1. Berör hår

Dmitry, 28 år, nattklubbadministratör:

”Jag gillar det inte när en tjej på lekfullt sätt försöker ruffa mitt hår. Jag vet inte varför vissa tjejer anser att en sådan gest är något söt och spontan. För det första, i sådana ögonblick känner jag mig som en liten pojke, och jag kan bara le med förlägenhet. För det andra finns det för män en sådan frisyr och jag är inte rädd för detta ord, styling. Jag är mer än säker på att om jag försökte göra detsamma skulle jag få i mina händer på en gång ”.

2. Röker

Oleg, 26 år, journalist:

”Av någon anledning tror vissa tjejer att cigaretter hjälper dem att locka män. Sitter en sådan dödlig skönhet, tittar långsamt runt, andas långsamt in och frigör långsamt rök. Ja, och ringer, om du kan. Och alla så säkra på hennes fantastiska attraktionskraft. Motbjudande cigarettrök slår av fötterna och sedan luktar den otäcka lukten genom håret. Det är inte sexigt, tjejer. Allvarligt! Observera att det är mycket färre killar som röker, och för det mesta är det bara tjejer som kommer att mala. ”.

3. Talar inte med sin egen röst

Sergey, 31 år gammal, fotograf:

”Jag har en vän (en vän, inte en tjej), vi har varit vänner sedan de första åren av universitetet. En bra tjej, en bra följeslagare, en sällskaplig person. På något sätt korsade jag vägar med henne på en allmän fest där det var många killar. Och Oksana (jag bytte namn för att inte bli förolämpad. Även om hon förmodligen kommer att förstå det ändå!), Som typiskt för alla unga, vackra och fria kvinnor, bedömde de potentiella friare. Allt skulle vara bra. Men då hörde jag henne prata med en kille hon gillade. Mer exakt hennes röst, intonation och sätt. Det är omöjligt att beskriva det, det är omöjligt att upprepa det högt utan att skratta..

Vid något tillfälle verkade det som om jag var med i en tecknad film, och min vän försökte parodiera alla tecknade karaktärer som uttrycktes av Klara Rumyanova (ja, samma legendariska röstskådespelerska som gav sin röst till Haren från ”Just wait!”, Little Raccoon, etc. .d.). Och här är en så liten tvättbjörn i en minikjol, ler kokett och talar med en mördande lekfull, sugary röst. Jag skrattade naturligtvis, men Oksana var förolämpad. Håller med, det är dumt när en vuxen tjej låtsas vara en infantil tjej med en gnissande söt röst. Men tänk om någon till exempel trampar på hennes fot? Kommer basar och mattor att sättas på då? ”

4. Försöker medvetet vara super sexig

Eugene, 33 år, textförfattare:

”För att vara ärlig är jag väldigt rädd för alla slags prylar relaterade till kvinnlig skönhet. Och jag föredrar att inte veta någonting om det alls! Jag är redo att tro att flickan föddes med en uppsättning dockögonfransar, naglar och hår har vuxit av sig själva, men jag vill inte ens tänka på ögonbryn. Men en gång befann jag mig i en så absurd situation att det var rätt att ordna ett utbildningsprogram för mig själv om kvinnors kosmetiska tricks. Jag träffade en tjej på stranden. En smal, passande skönhet – du kan inte passera förbi detta: du vill unna dig glass och bjuda in dig att spela volleyboll. Så jag ringde. Flickan sprang så vackert, serverade bollen och hur hon hoppade! Generellt hoppade hon … En kraftfull ryck, en studsad boll och … något flög ut ur baddräkten. Från toppen. Dessutom är något så viktigt inte en tagg, inte en knapp. Jag är nyfiken (jävla!) Och jag gick över för att titta närmare på det. Ärligt talat trodde jag att hennes bröstimplantat flög ut! Och det här är speciella dynor som gör att dina bröst ser större ut! Varför då?! Varför då?! Varför hoppa när du har en sådan skatt där? Allt, jag har en skada! ”

5. Försöker provocera svartsjuka

Oleg, 30 år, advokat:

”Det är väldigt irriterande när en tjej du gillar först visar dig tecken på uppmärksamhet och sedan flörtar med en annan. Att försöka spela på svartsjuka i de första stadierna av dejting är mildt sagt dumt. För: a) Jag kan inte omedelbart förstå om det bara är en bekant eller man, pojkvän, älskare etc., b) Jag uppfattar en sådan vändning som fullständig likgiltighet gentemot min egen person, och slutligen, c) Jag är inte redo att gå med slåss mot utställningar med en annan, så att säga, rådjur på grund av hjorten som jag ser för första gången ”.

6. Håller munnen halv öppen

Sergey, 28 år, försäljningsrepresentant:

”Jag gillar inte flickornas vana att hålla munnen halvöppen. Jag märkte tidigare att vissa tjejer sticker ut läpparna lite och öppnar munnen. Du vet aldrig om en person har adenoider eller en rinnande näsa, tänkte jag … men nej! Det visar sig vara ett slags flörtande trick! Jag förstår kanske inte något, men förklarar för mig – vad är så sexigt? Ge mig klänningar, kjolar och klackar! Då öppnar männen munnen! ”

7. Gör sig lurande

Pavel, 27 år, designer:

”Jag tycker inte om det när tjejer medvetet börjar spela en dåre. Jag ser att han specifikt ställer dumma och löjliga frågor. Och av någon anledning tror flickor att alla killar är födda bilmekaniker och kan svara på alla bilfrågor. Det finns en tjänst för reparationer, men du kan alltid hitta andra intressanta ämnen för konversation ”.

8. Tar på för mycket

Vladimir, 33 år gammal, privat entreprenör:

”Jag förstår inte kvinnor som är de första som blir bekanta. Vi är alla vuxna, förstår inte tjejerna fortfarande att vi inte gillar det här. Om jag gillar en kvinna börjar jag själv en konversation med henne. Ett flirtigt utseende räcker för att en man ska förstå att det är dags att agera. Om mannen inte reagerar på hur du skjuter med dina ögon är han inte intresserad. Det är enkelt ”.

9. Överdriven uthållighet

Andrey, 26 år gammal, författare:

”I allmänhet gillar jag verkligen att flirta, men bara om flickan är attraktiv för mig. Om jag inte gillar en kvinna, irriterar hennes koketteri och önskan att få uppmärksamhet mig bara. Och om hon också går till handling och försöker inleda en konversation är det i allmänhet ett helt test. Därför, slösa inte tjejer förgäves om du inte fångar en mans intresserade blick. ”.