Katalog över män: typologi för män på dejtingsajter

Är det möjligt att hitta en värdig livspartner på Internet? Kontrolleras av vår spaltist.

”Jag är en poet som heter Dunno”, ”Desperate Family Man” och andra potentiella friare i onlineutrymmet, som vår kolumnist kommer att presentera oss för.

Ksenia Malaya

Män

Vi syndar alla genom att leta efter en själsfrände på dejtingsajter. Historien om Romeo och Julia har länge överlevt dess användbarhet och därmed våra förhoppningar om en romantisk bekantskap. Därför, tills serenaden började under balkongen, registrerar vi oss på dejtingsajter och bläddrar igenom de många männens profiler och föreställer oss ett lyckligt slut på ljudet av Mendelssohn. Och vem slutar vi med?

Jag är en poet, jag heter Dunno

En unik kopia, författare av dikter om livets mening, livets oändlighet och samhället för tandborstkonsumtion. Bilder av denna typ av män lämnar ett positivt intryck, men om de första meddelandena överstiger 300 tecken, eller, med andra ord, är ett ark, gör dig redo för lång korrespondens. Ofta leder denna kommunikation inte till möten, eftersom den är utformad för att tillfredsställa denna mans behov av att tala ut. Men kanske ditt intresse och din förmåga att lyssna kommer att förändra situationen.?

Affärer är viktigare än kvinnor

Anledningen till hans närvaro på en dejtingsajt är banal – brist på tid att hitta en själsfrände. Han är nedsänkt i arbete, affärsresor och andra viktiga händelser. Din korrespondens kan plötsligt avbrytas eller så sjunker han i glömska i flera dagar och återvänder i det mest oväntade ögonblicket. Om du lyckas fängsla honom, glöm inte att din främsta rival för denna mans uppmärksamhet inte kommer att vara en annan tjej utan hans arbete..

Elusive Avenger

Under de första minuterna av bekantskap är inget bra: budskapet från den här mannen är meningsfullt, utan grammatiska fel och dumma skämt, och på bilden är han till och med ingenting. Drömmen, och inte mannen, kallar dig också på ett datum! Frågan är bara om det kommer att ske … Det tar inte lång tid innan han kommer att försvinna, skjuta upp mötet på obestämd tid, och du vet inte längre när han kommer att skriva. Den svarta manteln dyker alltid upp plötsligt, precis som den försvinner. Här är felet inte alls arbete eller brådskande frågor, han kan helt enkelt inte bestämma vad han behöver – för att rädda världen eller ta en kopp kaffe med dig.

Perfekt älskare

Alla tjejer har någonsin fått dessa olyckliga meddelanden som lovar den bästa natten i sina liv. I detalj. Och för detta är det inte nödvändigt att registrera sig på dejtingsajter – dessa mirakelälskare finns överallt, internetutrymmet är helt enkelt full av dem. De mest civiliserade av dem erbjuder ett öppet förhållande där du är fri att göra vad du vill. Mindre intelligenta män kommer tydligt att visa verktyget som du måste möta om du håller med. Som ordspråket säger är det upp till dig.

Täck man

Hans torso är perfekt, det finns inte en enda brist i hans ansikte, och hans snövita leende gör dig galen … Utan att läsa hans profil, sveper du till höger utan att tveka och drömmer om att han skulle skriva till dig först. Det verkar som att han är den perfekta mannen, han tittar på dig direkt från skärmen på din telefon och du har redan föreställt dig hur han ger dig en diamantring. Sluta! Låt oss börja med det faktum att ingen avbröt Photoshop, män använder det också aktivt. För det andra, föreställ dig för en sekund hur många fans han har. Är du redo att vara en del av hans harem? Och viktigast av allt, du vet inte ens vilken typ av person han är. Kanske odlar han kaktusar hemma, som du är allergisk mot, eller sista gången han läste böcker i femte klass?

Desperat familjeman

En flitig fru och fem i butikerna – det här är drömmen för denna typ av man. Han har lite intresse för din karriär och dina preferenser inom film, men om du vet hur man lagar mat och kan stryka skjortor kommer det att vara en nyckelfaktor i hans val. I den hittar du inte en person som du kan diskutera Nietzsche eller arthouse-bio på kvällen, åka till Italien för helgen eller äta ostron i ett lantgård, men han kan vara lämplig för rollen som far och familjens huvud. En sak är viktig här – att kräva en ideal fru, är han kapabel att bli en lämplig make.

Dessa och andra typer av män finns inte bara på dejtingsajter utan också i verkliga livet, så det spelar ingen roll var du hittar din förlovade. Med tiden har sökandet efter en själsfrände via Internet upphört att vara något skamligt – rytmen och den moderna livsstilen dikterar sina egna regler. Och vem vet, kanske någonstans på Internet väntar en drömman på dig.