Kvinnakroppsluktar som tänder män

Ta reda på hur du lyfter fram din naturliga doft.

Parfymindustrin skapades för att maskera naturliga kroppslukter. Därför måste det faktum att kroppen utstrålar lukt erkännas som befintligt. Ingen doft kan blockera naturlig kroppslukt. Ingen duschgel kan tvätta bort den.

Några trevliga nyanser kan dock läggas till den naturliga lukten. Det viktigaste är att förstå vad och var man ska ansöka.

Hår

De behåller dofter under lång tid. Därför är tillverkare av schampon och balsam så förtjust i att aromatisera dem. Efter tvätt luktar de länge med det du tvättade dem med. På parfymmarknaden finns till och med en speciell produkt som kallas dis (slöja) för hår. De har lättare konsistens än parfymer och innehåller inte alkohol i sin sammansättning, vilket innebär att de inte torkar ut håret. Vilken doft gillar män på håret? Snarare är det något lätt, friskt, blommigt, subtilt. Dessa kan vara blommor, citrusfrukter och vattenavtal. Använd aldrig vanilj, godis eller patchouli i håret. Detta kommer att väga ditt utseende och ditt allmänna tillstånd..

Hals, inre armbåge och handled

De mest erotiska och fetischområdena som män älskar att titta på. Det är här som de flesta kyssarna faller, och det är här de så kallade varma punkterna, pulsationspunkterna, där blod kommer så nära som möjligt, finns. Därför är det här som aromer avslöjas bäst. Vad ska jag lägga här? Doften som du associerar med dig själv. Eller förmedla ditt humör idag. Här är det redan viktigt att inte tänka på mannen, utan på dig själv och ditt tillstånd. En självsäker och nöjd kvinna lockar alla män. Män lockas inte av skönhet utan av vårt tillstånd.

Vi glömmer vanligtvis att det också kan smaksättas. De som går på ryska bad och ångar sig med kvastar vet hur underbar en ren kropp luktar. Omedvetet har information lagrats i vårt huvud att en frisk kropp luktar ren. Under tiden kan kroppen smörjas med olika dofter. Det är bäst att dröja vid något enkelt och enkelt, som en honungs- eller kaffeskrubba, en kroppskräm med doft av örter och blommor. Om vi ​​betraktar kroppen som en plats för att applicera parfymkompositioner, är naveln och håligheten mellan brösten bäst för detta. Powdery och lätta blommiga aromer avslöjas perfekt här. Om du lägger något tungt och sött på din kropp kommer den här aromen att tröttna först och främst, eftersom du hela tiden kommer att känna det. Tänk tillbaka till dig själv när du åt din extra tårta? Hur kände du dig på en halvtimme? På samma sätt kommer du att känna med en för söt doft på kroppen..

Hur kan dina fötter lukta om du inte kommer med läskiga och mörka historier? Gräset och daggen de gick på. Havet, rosenblad, lavendelfält, ett träd som värms upp i solen. Det finns många alternativ. Fötterna kan definitivt inte lukta av vanilj, choklad och pepparkakor. Annars kommer hjärnan att reproducera bilderna som du gick med fötterna på bordet och på pepparkakorna i huvudet. Det ser helt unerotiskt ut i en mans fantasier..

Fingrar

Men fingrarna kan väl doppas i choklad, karamell, praline, marshmallows och andra söta frestelser. Därför, om du vill förföra en man genom godis (förutsatt att mannen älskar dessa sötsaker), är det bäst att applicera dofter mellan fingrarna och på handflatan. Det viktigaste är att röra vid näsan eller läpparna i tid, för att provocera många föreningar med en ofrivillig beröring och en önskan att titta med dig på ett kafé eller någon annanstans.